Montage

Montagelösning som passar dina behov

Under årens lopp har vi haft en stor utveckling på vår montagesida. Hos oss hittar du kompetens för det mesta; vi kan jobba i trä, betong, stål, ge oss ett material så kan vi nog få fram en montagelösning som passar dina problem och behov.

Nära samarbete med våra kunder

Vi är det lilla företaget med det stora kompetensen, för oss innebär det att vi jobbar nära våra kunder. Genom att vara lösningsorienterade och med korta beslutsvägar kan vi leverera ett arbete där kunden känt sig involverad och vet vad som sker i bygget.

Vi erbjuder bland annat:

Vattenkraft

I en värld som kräver omställning till fosilfria sätt att framställa energi på, vill vi gå i täten. En stor del av våra montagearbeten kommer från vattenkraft. Vår breda kompetens gör att vi kan vara med på alla delar i kedjan. Tidigare har vi arbetat med olika typer av lösningar för kraftstationer med bland annat svetsning och rördragning som specialité.

Byggmontage

Med vår utgångspunkt i Sysslebäck har det fallit sig naturligt för oss att arbeta med Branäs. Den expansiva fasen som skidanläggningen har varit inne i har gjort att de velat utöka antalet stugor. De uppdrag vi gjort för Branäs har varit inom montage och prefabarbeten på stugorna. Vi har kranbilar och lyftkranar som underlättar arbetet med husmontage.