Tillverkning

Tillverkning med egen välutrustad verkstad

Med en egen, välutrustad verkstad kan vi hitta lösningen för just dig. Metoderna och materialen är många vi använder CNC-maskiner och är certifierade för tillverkning av stålstommar och byggnadsstål.
Den egna verkstaden och stora maskinparken gör att vi kan åta oss uppdrag inom de flesta sektorerna, oavsett storlek – allt ifrån svets och smide till kraftstationer till specialtillverkade stålstommar.

I vår verkstad utför vi:

Fräsning

För att tillgodose alla behov som du som kund han tänkas ha har vi en stor maskinpark för fräsning. Det gör att vi klarar av att ta oss an alla typer av uppdrag med olika dimensioner, allt från de minsta objekten till de absolut största. Vi jobbar med den senaste tekniken för att garantera kvalité i samtliga detaljer.

Svarvning

Precis som inom fräsning vill och kan vi arbeta i alla typer av material och dimensioner. Maskinparken är anpassad för att erbjuda våra kunder ett så flexibelt val som möjligt. Vi fungerar som kontraktstillverkare för Framtech där vi tillverkar sågverks- och produktionsmaskiner.

Svetsning

Sedan april 2021 har vi en 10 90-certifiering, det vill säga en för tillverkning av byggstål och stålstommar. Det ger oss ytterligare en bredd och kvalitetssäkring i arbetet. Vi ombesörjer arbeten i olika material och kan dessutom erbjuda utrustning och kompetens för vattenskärning, plasmaskärning och laserskärning.